Eveliina Kutila

Viestintävelho

KOLME PALJASTUSTA

Jätä kommentti

Entinen hissikuski teki gradunsa Tuulen viemää -romaanista ja lähtisi unelmalomallaan Alaskaan.

  1. Aiemmin mainitsemani sukuyrityksemme on bussifirma. Näin ollen suvussamme on jo kolmannessa polvessa linja-auton kuljettajia. Minä puolestani olen suvun ainoa hissikuski. Työskentelin Särkänniemessä asiakaspalvelutehtävissä Näsinneulan lipunmyynnissä opintojen ohessa 2000-luvun alussa. Yksi työtehtävistäni oli Näsinneulan hissin ajaminen. Nykyään siellä huristellaan omatoimisesti, mutta tuolloin vielä asiakkaat nousivat torniin hissikuskin kanssa.
  2. Halusin aikoinaan lukiosta vaihto-oppilaaksi Alaskaan. Pieni pettymys, kun selvisi, ettei sinne lähetetä ketään vaihtoon. Ilmeisesti liian kylmää ja pimeää. Uskon, että sisukas Lapin lapsi olisi pärjännyt siellä hyvin. Päädyin lopulta Coloradoon, mikä ei ollut hullumpi vaihtoehto. Alaskan matkasta sen sijaan haaveilen edelleen.
  3. Opiskelin Tampereen yliopistossa yleistä kirjallisuustiedettä, ja valitsin graduni kohdetekstiksi Margaret Mitchellin Gone with the Wind -romaanin. Selvitin pro gradussani, miten henkilöhahmoista kerrotaan kyseisessä romaanissa. Ensimmäinen kosketukseni Tuulen viemään oli kuitenkin teini-ikäisenä Rovaniemellä, kun kävimme kavereiden kanssa Kino Tenossa (nykyään Wiljami) katsomassa leffan.
Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s