Eveliina Kutila

Viestintävelho

MIKÄ MINUA MOTIVOI?

Jätä kommentti

Jokaisessa yksittäisessä työtehtävässä on jokin juttu, joka potkii minua tekemään parhaani. Yleisesti töissä minua motivoi kolme asiaa: tavoite, ihmiset ja asia, johon uskon.

Selkeä tavoite on suurin kannustajani. Työtehtävät voivat olla moninaisia ja arjessa niiden kanssa painiessa fokus voi välillä hukkua. Kun jokaiselle projektille on määritelty selkeä tavoite, sen kertaamisella on helppo palauttaa itsensä takaisin oikeaan suuntaan, jos homma meinaa karata sivuraiteille. Haluan myös, että tavoitteen toteutumista seurataan tavalla tai toisella. Haluan nähdä minkälainen vaikutus omalla työllä on, ja tavoitteiden seuranta ja palaute on ainoa keino todentaa onnistumiset. Ja toisin päin: huonommin onnistuneiden juttujen kohdalla palaute ja analyysi ovat ainoa mahdollisuus kehittyä.

Työpaikan yhteishenki on minulle myös suuri kannustaja. Kun ympärilläni on samanhenkisiä ihmisiä, jotka tekevät yhdessä töitä saman tavoitteen eteen, niin se kannustaa omalta osaltaan tekemään parhaansa ja enemmänkin. En halua pettää tiimiä ympärilläni olemalla surkein lenkki.

Olen parhaimmillani silloin, kun teen töitä sellaisen asian eteen, johon uskon itsekin. Joko edistämäni asian arvomaailma vastaa omaani tai sitten kyseessä on tuote tai palvelu, josta olen kiinnostunut itsekin. Tällöin innostukseni välittyy myös tekstiin, jota työstän. Toimittajakoulutukseni ansiosta osaan kuitenkin hillitä intoani, jotta objektiivisuus säilyy enkä sorru ylilyönteihin innostukseni kanssa.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s