Eveliina Kutila

Viestintävelho

VAHVUUTENI VIESTINNÄN TEKIJÄNÄ

Jätä kommentti

Kirjoittaminen, projektinhallinta ja nopeus – nämä tekevät minusta loistavan viestinnän ammattilaisen.

Kirjoittaminen on aina ollut minulle luonteva tapa kommunikoida ja olla olemassa. Aloitin ruokabloginikin äitiyslomalla, jotta saisin kirjoittaa muutakin kuin kauppalistoja. Kokemus on tuonut varmuutta ja rutiinia kirjoittamiseen, joten tekstiä syntyy vaivattomasti. Olen myös käsitellyt niin monipuolisia aiheita, ettei alkuun ihan heprealta kuulostava asiakaan saa kynää tipahtamaan kädestä. Lisäksi kirjallisuuden ja tiedotusopin opinnot sekä jatkuva lukeminen tukevat loistavasti omaa kirjoittamista.

Olen luonteeltani aikamoinen organisaattori. Kun pitää jotain saada järjestettyä niin organisointimoodini menee päälle ihan itsestään pyytämättä, muttei enää kyllä yhtään yllätyksenä. Sen ansiosta yksi ammatillisista vahvuuksistani on projektinhallinta. Pystyn jonglööraamaan useampaakin projektia yhtä aikaa ilman, että pudottelen palloja ja toisaalta isoissa kokonaisuuksissa hallitsen myös yksityiskohdat.

Kuten jo aiemmin kerroin, ystäväni kuvailevat minua aikaansaavaksi. Olenkin kohtalaisen nopea tekemään töitäni, sillä haluan saada valmista aikaiseksi. Työtehtävien pyörittely ja jahkailu eivät kuulu tapoihini, vaan olen enemmän halki, poikki ja pinoon -tyttö. Tämä ei tarkoita, että teen hommani hätäisesti. Se tarkoittaa, että tartun toimeen rivakasti ja tunnistan hetken, kun työtehtävä on valmis. Varsinkin tekstejä voisi hioa ikuisuuksiin ilman, että ne muuttuvat siitä sen paremmiksi.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s