Eveliina Kutila

Viestintävelho

UUSISSA TÖISSÄ

Jätä kommentti

Olen jälleen täysipäiväisesti sorvin äärellä. Uusi työnäppäimistöni sijaitsee Kalliossa, tarkkaan ottaen Mannerheimin Lastensuojeluliiton tiedottajan pöydällä. 

Takana on nyt kolme työpäivää MLL:n tiedottajana ja olen innoissani, vaikkakin pää pyörällä kaikesta uudesta. Uskon, että pääsen nopeasti sisälle uuteen aihepiiriin itse työtä tekemällä. Sen sijaan kaikkien uusien käytäntöjen, systeemien ja työkalujen omaksuminen kertarysäyksellä on aikamoinen haaste, mutta yksi kerrallaan nekin otan haltuun.

Omalta osaltani siis työ lasten ja nuorten hyväksi jatkuu, mistä olen myös iloinen. Koen MLL:n hyvin luontevana jatkumona aiemmalle työlleni Pääkaupunkiseudun Partiolaisten tiedottajana. Toivon, että myös nykyisessä työssäni saan tehdä yhtä hienoja juttuja kuin aiemmin partiolaisten kanssa.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s