Eveliina Kutila

Viestintävelho

UNELMIENI TYÖPAIKKA

Jätä kommentti

Unelmieni työ on sopiva sekoitus kirjoittamista ja projekteja. Lisämausteeksi kaipaan mahdollisuuksia oppia uutta. Tulevaisuudessa työ tarjoaa lisää vastuuta ja uusia tehtäviä.

Kirjoittaminen on aina ollut työtehtävistäni rakkain. Joten toivon, että myös tulevaisuudessa suurin osa työpäivistäni kuluu kirjoittamalla. Kirjoittamisessa konkretisoituu viesti. Sanoja järjestelemällä muokkaan kokonaisuuden sellaiseksi, että viesti menee perille. Tekstintuotannosta minulla on myös eniten työkokemusta, olen kirjoittanut vaikka mitä: lehdistötiedotteita, artikkeleita, some-päivityksiä, uutiskirjeitä, nettitekstejä, onnittelukortin tekstin.

Olen luonteeltani aikamoinen organisaattori, joten projektien hallinnointi ja koordinointi hoituu kuin itsestään. Pysyn kärryillä useamman päällekkäisen projektin vaiheista samaan aikaan. Hoidan myös isot kokonaisuudet kunnialla maaliin unohtamatta tärkeitä yksityiskohtia.

Toivon, että tuleva työtehtäväni olisi vähintään 50 prosenttia kirjoittamista ja noin 30 prosenttia projektinhallintaa ja mahdollisia asiakasyhteyksiä. Loppu olisi varattu uusille jutuille ja mahdollisille muille työnantajan osoittamille työtehtäville. Lähitulevaisuudessa työ opettaa uusia temppuja, joilla vahvistan osaamistani. Vähän kauempana tulevaisuudessa olen saanut lisää vastuuta ja vakiinnuttanut asemani timanttisena viestintävelhona.

En ole nirso toimialojen suhteen. Olen työskennellyt hyvin vaihtelevien toimialojen parissa, tehnyt insinööritoimiston asiakaslehteä ja vastannut partion viestinnästä. Välillä pöydälleni on tuotu juttuaihe, josta en ole ymmärtänyt sanaakaan, mutta niin vain siitäkin sain artikkelin kirjoitettua. Totuus kuitenkin on, että parasta tekstiä syntyy, kun kirjoitan itseäni kiinnostavista aiheista(*.

Olen parhaimmillani työyhteisössä, jossa jokaisella on selkeä vastuualue, mutta koko porukalla on yhteinen tavoite. Olen aina valmis auttamaan kollegaa ja toivon, että muutkin ympärilläni puhaltavat samaan hiileen. Kun työkavereillani on yhtä pöljä huumori kuin minulla, niin he saavat kuulla kuuluisaa nauruani usein. Jos tulevat kollegat ovat vielä persoja makealle, niin olen onnellinen. Saatan nimittäin joskus leipoa leipomisen ilosta ilostuttaakseni työkavereitani (ja saadakseni materiaalia blogiani varten).

*) Esimerkiksi liikunta, kuntoilu, hyvä ruoka, leipominen, hyvinvointi, terveys, matkailu, ulkoilmaelämä, design, kauniit esineet, kirjat, ravintolat.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s